Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2021 15:44 - Трифонов с бързи стъпки тръгна по пътя на Борисов
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1377 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 21.07.2021 15:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Трифонов с бързи стъпки тръгна по пътя на Борисов

Автор: Гласове

ВСИЧКИ СТАТИИ НА АВТОРА  14.07.2021  

“Има такъв народ" изигра ролята на вълнолома, в който се разби енергията на протеста срещу Борисов, Гешев и Пеевски”; “Морално няма победители и победени, а екзекуция на държавността”; “Слави е категоричен лицемер - БСП била статукво, а НДСВ, които бяха в тройната коалиция не са!”; “Тошката няма ли да сложи и снимка на славчо и барабойко от времето кога щяха да делят властта?”: вашият анализ на днешната политическа бъркотия в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин! Нека запазим добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни автори без редакторска намеса.

image

Снимка: slavishow.com, архив

 

Сега слушах

министъра на икономиката по бТВ. Явно се опита да се изразява меко, и с уважение към Николай Василев, обаче направо го ЗАКОПА!!! С правата лопата, и натрупа отгоре купчина пръст. Поне такъв е политическия резултат от изказването, за всеки който е гледал и слушал внимателно....Излезе, че за Василев са проблем 50-те лева на пенсионерите, за да си върже бюджета. Иновациите са му последна грижа, и вместо държавата да въведе някакъв ред в ББР, да се продава всичко което може и населението да затяга колана. Та това му е идеята за бюджет на Славчовия кандидат за премиер. Честито Слави, сигурно избирателите ти ще зацвилят от възторг.

 

Е неее...

Тоя е голям шегаджия." Готов съм да стана премиер." Каза Никито шегувайки се. "Ще станеш, ще станеш" Отговаряме ние шегувайки се.

 

Николай Василев: Никога не съм се чувствал по-готов за премиер

Дори, когато продаде БТК на безценица?

 

А коя е ПР на служебното правителство на Стефан Янев?!

Стефан Янев се възмущава на ниската ПОЛИТИЧЕСКА култура на лидера Трифонов на "ку-ку"вци, но не и на ниската обща култура, след като си е избрал за ПР на служебното правителство Соня Момчилова, авторка на много текстове на песните на Трифонов, предимно с нецензурна лексика. Сред най-популярните са "Ръгай чушки в боба" и "Ще ти скъсам г*за". Ниска обща култура - може, ниска политическа култура - не?! Логично е, че който няма обща култура няма как да има каквато и да е друга. Но военно-масонското тесногръдие, мислене в рамки е пословично. Явно "от горе" и/или изотзаде някой местен финансово-икономически кръг, освен Херо Мустафата, спуска заповедите, а се появяват течове надолу по системата на превратаджийската хунта. Това е повече от демагогия!!!

 

Значи

Слави, написал си във Фейса следното: "... правителството, което “Има такъв народ” предложи било правителство на Доган. Не е на Доган, на Ердоган е..." Вероятно все още не си забелязал нещастната си неграмотна грешчица и няколко часа тя продължава да виси в това ти изявление. Чете го цял свят, ей! Значи, "на Ердоган е" това правителство, което ти предложи. Хъм!

 

тая няма да я бъде

В новия Парламент трябва да натрият носа на Слави Трифонов и да му покажат, че сме парламентарна република и Конституционната процедура не подлежи на преформатиране, чрез импровизации във Фейсбук. Значи 1. Изчакване ЦИК да обяви окончателния резултат от изборите. 2. Конституиране на новото Народно събрание. 3. Връчване на проучвателен мандат от президента. 4. Едва тогава, връчване на президента състава на новия Министерски съвет. 5. Гласуване в НС на Министерски съвет на РБ. Всичко друго е безобразие и незачитане на законите на страната и установения правов ред. Трифонов с бързи стъпки тръгна по пътя на Борисов.

 

Cicero

Този вече съвсем затъна в елементарно демагогстване. Явно мисли, че всички в България имат интелектуалния капацитетът на феновете му и ще се впечатлят от всяка посредствена бакалавърска степен в световно неизвестен хамерикански колеж (даже не университет!) :)))

 

Анонимен робот

Този се оказа, че преди още да се е дипломирал е бил старши вицепрезидент, асоцииран директор и нечсно още какъв си. Сега тези работи се случват в Хаити, Сенегал, Афганистан и Булгаристан, НО няма никакъв шанс да се случат в Лондон, Ню Йорк или Токио където въпросния джобен айнщайн едновременно е работил и учил ден и нощ на ползу роду. Ех, прованс, прованс... Поне гледайте Златния телец преди да гласувате!

 

"Мъжки времена" по Хайтов: "Едно е да искаш, второ е да можеш, трето и четвърто е да го направиш!"
Образованието не доказва способности и почтенност. Наталия Митева дори не е отгледала поне едно дете, дори не е била учителка да изгради поне минимален реален професионален опит за длъжност на министър на образованието, а ще дава тон как да се обучават всички български деца. Фактът, че Наталия Митева 10 г. е била програмен директор в соросоидното НПО „Америка за България“ е негатив не само за нея, но и за България, ако се допусне до управлението на България. Иновации по джендър-американски политкоректни образователни програми ще внедрява за българските деца ли?! Това може да го пожелае само един като славуцата, който не е отгледал, възпитал и направил Човек поне едно дете. 100%-ова синергията с дневния ред на САЩ:) А докторката по биологични науки от Кеймбридж като Велислава Петрова щяла да оправя цялото българско здравеопазване, като самата тя няма грам мениджърски опит и познания за здравните системи по света, камо ли да е запозната с проблемите на българското здравеопазване?! А, като е учен, защо не работи в научната сфера, а е в НПО?! И каква трагедия за България са размислите на този Чалгар "властта да е в ръцете на образовани, можещи и почтени хора, а контролът върху нея да е изцяло в ръцете на Парламента", т.е. той и така наречените експерти, в които разкриваме УПРАВЛЕНСКА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ, силен дефицит на житейски опит и отдаденост на българските интереси, а напротив работят все за чужди интереси, във вреда на България, та същите тези, заедно със славуцата НЯМА ДА НОСЯТ ПОЛИТИЧЕСКА ОТГОВОРНОСТ. Славуцата прехвърля тази отговорност върху парламента в нарушение на всякакви разбирания за равнопоставеност, независимост и ОТГОВОРНОСТ на всички власти. А забелязвате ли как славуцата не критикува само Радев и стратегическия военно-масонски съвет консултанти покрай него. Експертно правителство, което да изпълнява нечия програма - това е най-удобната ситуация на задкулисието, което може да е военно-масонското покрай Радев, което да си дърпа конците на тези марионетки, така че в България да СЕ УСТАНОВИ СИНЕРГИЯ С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ. Я, у лево и отивайте да ставате поданици в САЩ!

 

Супер

Българи и македонци, на Земята разделени, но в Космоса заедно.

 

Слави е много лека кавалерия, верно че не вижда, ама той съвсем кьорав

ИТН изигра ролята на вълнолома, в който се разби енергията на протеста срещу Борисов, Гешев и Пеевски. В “приоритетите” на ИТН, нито дума за борба с корупцията, нито дума за разчистване на тежкото наследство от Борисов, нито дума за реформи в съдебната система, нито дума за Плана за възстановяване, нито дума за конституционната реформа, за ВСС и Гешев, нито дума за енергетиката, за “Зелената сделка”, за увеличаване на доходите и индексация на пенсиите. НИЩО! Ще купим някакви неща и ще построим други. Това ли е? А, и астронавти с македонец.

 

зелен чорап от НАТО

Главният извод от изборите е, че Народът прати на боклука всички, защото тия ужасни 27% избирателна активност, които стърчат на сайта на ЦИК в 16 ч.на 11 юли и ще станат максимум 35, са присъда и за партиите на статуквото, и за тия измамници от "промяната".Всички умници са си турили маска на очите и не виждат, че юридически може и да са валидни тия избори, но морално няма победители и победени, а екзекуция на държавността. Мразим герб, но мразим и тия палячовци от новата почтеност, изкрещя Народът.Всичките са еднакви. Отворете си очите и погледнете истината. И сегашната шайка на Янев, и бъдещата на Василев не са припознати от Народа за свои. Те са чуждо тяло в имунната система на държавата. И от двете опции - досегашните от служебния кабинет или новите от тоя на Слави втората е малко по-малко противна.

 

Слави е категоричен

лицемер - БСП била статукво, а НДСВ които бяха в тройната коалиция не са! Чий беше тогава Николай Василев? Млади хора, замислете се - ИТН са подмяна, не промяна.

 

haho

Браво Иване, браво Костов. А кой беше в коалиция с ГЕРБ при второто правителство на Борисов? Твоите хора бяха, не стрина Пена от Долно Нанагорнище, не и БСП, което всички най-обичате навсякъде да критикувате, за да се правите на правоверни антикомунисти. А истината е че всички сте израсли от БКП.

 

хахаха

тошката няма ли да сложи и снимка на славчо и барабойко от времето кога щяха да делят властта?

 

Ама де!

Внимавайте какво пишете, че Тошко ще реже части от тялото за такива приказки.

 

Тези думи на Тошко звучат като неприкрита заплаха!

А още не се е докопал до властови позиции. Пази боже да не се докопа!




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. missana - Партията на Слави и самият Слави са чисто гротескови.
21.07.2021 16:22
Те са кукли на конци. Зад тях стоят международни сили и олигарси, които субсидирайки ги искат да разкатаят майка България. Надеждата ни все още е, че Господ е българин!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39747318
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031