Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2021 07:33 - Проф. Стамен Стаменов: Пловдив е подземна база на извънземните!
Автор: bojo12345 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2179 Коментари: 6 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Проф. Стамен Стаменов е дипломиран физик и специалист по паранормални явления и парапсихология. Най-известният уфолог у нас е завършил авиационно въоръжение и ракетна техника във Висшето военновъздушно училище в Долна митрополия и Автоматика и телемеханика във ВМЕИ, сега Технически университет. През 1986 г., когато се запознава с първите екстрасенси, създава клуб, който изучава съществуването на извънземен разум. От години се занимава със свръхестествени явления и провежда тестове на хора с феноменални способности. Председател на Международната асоциация на феномените в Бруклин. Автор на няколко книги, сред които „Кой управлява земята?”

– Откривам Ви в Родопите. Мистификация ли са твърденията за бази на извънземни в планината на Орфей?
-Целите Родопи са уникално място. Източните са известни с Перперикон и с гроба на Орфей, което свидетелства, че там е битувала високо развита цивилизация, но чисто земна. Древните обаче са били в постоянен контакт с космоса. Гледали са на него като на живо и разумно същество, за разлика от съвременната наука, която разглежда космоса като парчета материални тела – звезди, слънчеви системи, планети и нищо повече.

Родопите и Тракия са свещена територия, обитавана от траките. Те не са дошли от Далечния изток, както смята официалната наука, а от Атлантида, те са отломка от тази цивилизация след катастрофата. Затова цивилизацията, която са основали тук, е много по-стара и от шумерската, и от египетската. Впоследствие народите около нея като например гърците ограбват културата на траките. Всичко, което знаем като митология на Древна Гърция, е всъщност тракийската космогония.
В Родопите се намират много древни тракийски светилища, по над 15 000 години. Те не са така атрактивни, както световните в Перу, Мексико, Камбоджа, но пък са двойно по-стари от тях. Това показва, че космогонията на траките е била изключително силна, те са боравели много добре с енергетиката на планетата, знаели са къде да построят светилища, върху повечето от които днес са построени църкви.

И Белинташ е в този списък. Това е уникално съоръжение на извънземните. Ползват го още – играе роля на генераторна станция, която излъчва информация. Ние сме облагодетелстваните, защото пазейки светилищата си, или по-точно съоръженията си, високоразвити цивилизации пазят и България.

–И Пловдив ли е в елитния списък?
-Да, той е много стара територия. Неслучайно има седем тепета. Все още крие много тайни. Още траките са го устроили така, че да бъде повече подземно съоръжение. Има скрити съкровища. Но процесът на откриване им зависи от духовното ни израстване. Колкото повече израстваме, ще ни се дава, тогава ще получим знанието.

–Кога ще бъдат разкрити тайните на Пловдив?
-Това ще стане след 2021 г. Такъв е алгоритъмът – тайните ще бъдат разкривани лека-полека. В Пловдив са родени много умни хора, и в нашето съвремие. Пловдивчани винаги сте били по-темпераментни, табиетлии, майстори. Южна България стои много по-добре от Северна – причина за това е влиянието на тракийската култура. Живял съм в Пловдив 6 години, бях военен в авиобазите в Граф Игнатиево и Чешнегирово. Познавам добре темперамента на пловдивчани. Вие, южняците, сте друго тесто хора, отдавна съм във вашия отбор. Като си дойда в Южна България, особено в Родопите, съм си у дома. Пловдив, Пазарджик, Асеновград, Батак, Широка поляна са ми много свидни места.

–Какво означават твърденията Ви, че земята се управлява от рептилии, от сили на злото?
-Земята е парцелирана. Западът е под въздействието на сатаната, на рептилиите, особено Америка. В галактическа война преди много време рептилиите превземат земята и се установяват трайно тук. Те фактически контактуват със световния елит, дават му богатства срещу безпрекословно подчинение. Светлите сили на космоса обаче пазят отделни зони – такива са България и Русия, с която сме не кръвно, а енергийно свързани в космоса. Оказва се, че пак посоката ни е грешна.
Но има и друго – с когото България се е хванала, винаги е загубила. Мисля, че и сега ориентацията ни не е случайна. България е с тези, които ще загубят. Тя играе ролята на своеобразен Троянски кон, а ЕС ще се разпадне.

–Няма ли да сме по-слаби като отделни държави?
-А сега да не би да сме по-силни?! ЕС изпълняват специалната програма, по която беше подписан и Ньойският договор. Имат ни такъв зъб за това, че цар Калоян разби кръстоносците на император Балдуин Фландърски. Французите няма да ни го простят никога. Но най-опасни в момента за българите са си самите българи. Това са националните предатели.

–Ще успее ли България да се възроди въпреки трудностите?
-Ще успеем, ще минем през иглени уши, но ще стане пак с помощта на Русия и на висшите сили, които пи пазят. България в момента има голям проблем – дали ще успеем да се отърсим от националните предатели и продажници.

–Няма ли да ни помогне т. нар. Галактическа федерация на светлината?
-Тя ни помага винаги – със свои пратеници. Всички светли умове на човечеството, и днес, са изпратени от тази Галактическа федерация. Тази федерация представлява сбор от много цивилизации в Млечния път, близо 250 хиляди. Водили са много войни с тъмните сили и в момента са взели превес. Те ще преобразят това човечество – ако не ни помогнат да изчистим и спасим планетата, тая цивилизация си отива. Древните са поддържали баланса на планетата, защото са били изцяло духовно развити и ориентирани. Докато ние – точно обратното.
Глобалният световен елит е елит на рептилиите. Те дори вече имат технология да влизат в човешки тела. Много рептилии са в човешки тела – английската кралица Елизабет Втора, американският президент Джордж Буш-старши, бившият вицепрезидент Дик Чейни, бившият държавен секретар Хилари Клинтън – това са все рептилии.
Имаме надежди, че Галактическата федерация е взела извънредни мерки да изгони рептилиите от Земята. Но човечеството има огромна дефектна човешка маса, то трябва да бъде внимателно подбрано. Всички, които са тръгнали по духовен път на развитие, ще бъдат спасени. А всички, затънали в материалното, ще изчезнат.

–Това ли е най-шокиращата тайна, която хората предстои да узнаят?
-Тия, които трябва, я знаят. А тия, които вибрират на подживотинско ниво, не трябва и да знаят. Те са обречените. Всички тия бандити – това им е за последно. Галактическата федерация на светлината е взела огромно надмощие над рептилиите. Тя ще наложи съвсем друг модел на управление на планетата, което е видяно, изпратени са хора в бъдещето.
Един от участниците в експеримента Филаделфия, включващ проникване в бъдещето, се върна от пътешествия в 2230 и в 2270 година. Описва съвсем друга планета, съвсем друго човечество – само 300 млн. живеят на земята. След столетия хората на земята живеят в огромни плаващи градове на плаващи острови, управляват се от централен компютър. Пазят живота на планетата, борят се за всяко стръкче трева. Няма държави, има единно човечество, управлявано от духовно извисени хора – жреци, както е било в допотопните цивилизации.

–Т.е. няма да се налага да мигрираме принудително на други планети?
– Принудително не, а доброволно. Човечеството вече има 4 бази на Марс, където отдавна работят екипажи. Не е утопия. Вече се връщат хора, работили на Марс, и разказват поразителни неща. Прах в очите са съобщенията, че се готви експедиция за 2030 г. Първият земен екипаж е кацнал на Марс още през 1961 г. Там се работи активно по усвояване на Слънчевата система.
А Луната е изкуствена база, създадена за контрол на планетата. Опитите Луната да бъде заселена се оказаха напразни – там вече има извънземни. Те са са разбрали, че ние сме още недодялани варвари, щом като екипажът на „Аполо“ 13 е искал да взриви ядрена бомба. И ни изгониха. Самият астронавт Армстронг каза преди смъртта си: Показаха ни, че не ни е мястото там!

– Осъществявали ли са извънземни сексуални контакти със земни хора?
– Това са реални неща. Осъществявани са от хиляди години. Част от извънземните имат своя програма да създадат хибриден вид, защото е по-устойчив. И са създали такъв вид – около 2 милиона са хибридите на земни жители с извънземни. Описани са случаи на силна любов между представители на извънземни и земни мъже и жени.
Вземете историята със Зевс и боговете на Олимп. Ако не са извънземни, в най-добрия случай са атланти. А Зевс е имал стотици деца от много земни жени. В Библията е писано за падналите ангели: И те започнаха да влизат при дъщерите човешки и ония започнаха да им раждат.
Този процес ще продължава. Има и българи, свързани в любовни отношения с извънземни, но не го афишират по обясними причини.
Марица
http://www.marica.bg/




Гласувай:
11



1. bojo12345 - За добродан: ковид или каквото ти е било,
08.07.2021 10:05
Яко ти е разбъркал мозъка.
Поздрави стърчиопашката си:)))
цитирай
2. nedovolen - Господ да го прости Стамен и той да ни прощава
08.07.2021 14:01
Той е започнал и свършил и казал толкова много неща, колкото не са всички вкупом правителства, историци и учени. Дълга тема.
цитирай
3. mileidi46 - :))))
08.07.2021 14:59
bojo12345 написа:
Яко ти е разбъркал мозъка.
Поздрави стърчиопашката си:)))

ТИЯ И ДВАМАТА са генетичен отпадък във вселенската лаборатория !!!:)))
цитирай
4. bojo12345 - Малко са пророците, признати в родината си и Ст.Стаменов също не беше долюбван.
08.07.2021 19:21
nedovolen написа:
Той е започнал и свършил и казал толкова много неща, колкото не са всички вкупом правителства, историци и учени. Дълга тема.


Нека е светла паметта му и да помага!
цитирай
5. bojo12345 - Имат добро самочувствие, дори в обидите и критикуването. Техен проблем.
08.07.2021 19:22
mileidi46 написа:
bojo12345 написа:
Яко ти е разбъркал мозъка.
Поздрави стърчиопашката си:)))

ТИЯ И ДВАМАТА са генетичен отпадък във вселенската лаборатория !!!:)))

цитирай
6. bojo12345 - Нашествие и от нашествениците - вие знаете кои са те:
09.07.2021 10:14
08.07 22:11 - peperutka
08.07 18:22 - barin
08.07 18:10 - blogbg
08.07 16:38 - panazea
08.07 16:34 - krumbelosvet
08.07 14:54 - mileidi46
08.07 14:46 - eva666
08.07 13:54 - nedovolen
08.07 13:16 - bven
08.07 11:41 - notfun
08.07 11:26 - dobrodan
08.07 11:08 - katan
08.07 10:38 - bven
08.07 09:50 - bojinkata
08.07 09:34 - tikoev
08.07 09:31 - dobrodan
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 3628980
Постинги: 1932
Коментари: 4403
Гласове: 18518
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031