Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2014 10:28 - Гответе се за окупация. Учете руски.
Автор: lado Категория: Политика   
Прочетен: 3123 Коментари: 21 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Преди 75 години Франция и Великобритания тихо предадоха Полша на Хитлер и Сталин. Между другото, за разлика от днешните европейци, те обявиха война на агресора, но не влязоха в бой, докато Хитлер не ги нападна тях самите. Франсетата се предадоха почти без бой, а ингилизите ги спаси Ламанша. Америка не влезе в Европа до последно, предпочитайки да се занимава с Япония ...  Днес, Франция и Германия предават на Putler Украйна. Причините са същите - да чакат в кулоарите, докато те се разбреат. Честно в тази ситуация се държи Англия, но има само един истински съюзник в Европа - Полша...

"Tъжни времена прекарва днес нашето Отечество България. ...Всеки честен човек, който може да мисли и да разсъждава що годе, ще се съгласи с нас, че най-големий ни неприятел днес е официалната Русия.
Няма пакост, няма мерзост, даже и подлост, които да не е пуснала в ход тая държава..."
" Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския…" Захарий Стояновъ


...лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред вестника на държавна сигурност "Преса"-„Русия е стратегически партньор за България, тя е огромен излаз на нашите стоки като пазар"

Россия больше не стратегический партнер Евросоюза - Могерини news.liga.net Россия систематически нарушает договоренности и на самом деле никогда не хотела мира в Европе, заявила главный дипломат ЕС. Санкции будут усилены

Общий настрой Европы внушает оптимизм. Немецкий лидер А.Меркель заявила, что санкции против России необходимы, несмотря на их негативное влияние на экономику Германии. (К слову, судя по западным СМИ, Ангела Хорстовна опять разлюбила Путина, чему грех печалиться). Премьер-министр Великобритании Дэвид Кэмерон заявил, что присутствие российских военных на территории Украины "необоснованно и неприемлемо". Традиционно поддержало Киев и руководство Польши. А глава Еврокомиссии Ж.М.Баррозу и вовсе офигел от заявления Путина о том, что если он захочет, то «возьмет Киев за две недели». 


Здесь видим два слабых звена. Во-первых, веселые ребята из ОБСЕ, мямлящие о том, что им трудно подтвердить вхождение в Украину российских войск (ну так ясный день: раз уж у вас хватает мозгов лишь для сидения на паре пунктов пропуска на границе, лучше молчите и не расписывайтесь за весь украино-российский кордон). 

И очень жадные, но не очень умные руководители Кипра, Венгрии, Словакии и Чехии, которые трясутся за убытки больше, чем за безопасность на континенте. Тем более что Чехия и Словакия сами испытали от Гитлера то, что сейчас Путин делает с Украиной. Могли бы лучше помнить уроки истории. 



Гласувай:
27



1. lado - «Моральные ценности не продаются. ...
02.09.2014 11:11
«Моральные ценности не продаются. Их можно разрушить, купить их нельзя. Каждая данная моральная ценность нужна только одной стороне, красть и покупать ее не имеет смысла. (братья Стругацкие, «Гадкие лебеди»).
цитирай
2. lado - Сначала у Путина кончились добр...
02.09.2014 11:12
Сначала у Путина кончились добровольцы, теперь у него, похоже, заканчиваются контрактники
В Тульской области солдат проходящих срочную службу заставляют подписывать контракты. Об этом Дождю сообщили матери военнослужащих в/ч 33842.

По их данным, восемь солдат подписали контракты самостоятельно, за остальных 19 августа это сделало руководство в/ч. «Солдат уже завтра могут отправить в Луганск», - рассказали их матери.

Кроме того, они сообщили, что солдаты, а также командиры пятой роты не выходят на связь уже две недели. По данным матерей, они находились на учениях в Ростовской области...

Ранее Дождь сообщал о 200 срочниках из Ростовской области, которых заставляли подписывать контракты, в том числе и под угрозой порчи военных билетов. Эту информацию Дождю подтвердили родственники 18-летнего солдата-срочника Андрея Вильховика. Сообщения об этом ранее несколько десятков родителей солдат прислали в Комитет солдатских матерей.

Телеканал Дождь располагает записями телефонным разговоров с матерями военнослужащих в/ч 33842. Они обратились в редакцию с просьбой осветить сложившуюся ситуацию.
цитирай
3. lado - Наи-много си харесвам минусите. . . ...
02.09.2014 11:34
Наи-много си харесвам минусите...Значи съм врътнал звучен шамар на предателите-русофили.
Да си руснак и русофил е неизбежно и задължително. но българин-русофил - това вече е гнусно предателство.
цитирай
4. bgman13 - цитат:" Преди 75 години Фр...
02.09.2014 13:07
цитат:" Преди 75 години Франция и Великобритания тихо предадоха Полша на Хитлер и Сталин. Между другото, за разлика от днешните европейци, те обявиха война на агресора, но не влязоха в бой, докато Хитлер не ги нападна тях самите."

Преди да предадат Полша, я натискаха да не даде коридор на Хитлер, като и обещаваха някаква английска гаранция. А преди това големите еврейски корпорации, наливаха пари в германската икономика за да израсте от пепелта на Първата Световна, като най-мощната военна машина. А преди това страните победителки издиктуваха Версайския мирен договор, който заложи умишлено бомбата за Втората световна.
Виж какво пише Хенри Форд за показанията на Бернард Барух за влиянието му по време на Първата световна, пред разследващата го комисия към Конгреса на САЩ:
"Барух признава в своите показания, че е съветвал хората, които са подготвяли Версайския мирен договор и че е участвал в събранието на "Петимата големи" премиери. Присъствието на евреи в американската мисия било толкова очебийно, че предизвикало коментари навсякъде. Французите нарекли конференцията във Версай "Кошер конференция". Толкова много и така вездесъщи били интернационалните евреи, оглавявани от Барух, и така здраво били стъпили във вътрешните кръгове на политиката, че в своята книга "Мирната конференция - поглед отвътре" (изд. "Харпърс"), старателният наблюдател, д-р Е. Дж. Дилън казва следното:
"Може да се стори странно на някои читатели, но е абсолютен факт, че значителен брой от делегатите смятаха, че зад гърба на англосаксонските народи, действаха влияния от семитски характер."
Хенри Форд, Интернационалните евреи
цитирай
5. bgman13 - Виж сега, какво казва и Дъглас Рид в ...
02.09.2014 15:04
Виж сега, какво казва и Дъглас Рид в книгата си "Спорът за Цион", в главата "Старнната роля на световния печат":

"В началото на този период, през 1933г., аз успях да се издигна по стълбицата на служебната си кариера и се превърнах от обикновен служащ в редакцията в кореспондент на (лондонския)"Таймс" в Берлин...
В края на тоя период, през 1939г., аз напълно се разочаровах от работата и се видях принуден, да се откажа от нея, като подадох оставката си.
...
Като започнем от 1927г. аз постоянно съобщавах за растящите успехи на Хитлер,
...
В Берлин опитните английски наблюдатели на събитията единодушно тогава смятат, че ако Хитлер не бъде спрян, той ще започне война и съобщават това на своето правителство и на издателите в Лондон. Главният кореспондент на Таймс в Берлин (аз бях втори кореспондент) Норман Абът съобщава в началото на 1933г., че войната би следвало да се очаква примерно след пет години, ако не се вземат мерки тя да бъде предотвратена. И това съобщение не е публикувано. И той и аз и много други журналисти с удивление и тревога наблюдавахме в последвалите години систематичното игнориране или изкривяване на нашите информации, при което във вестниците и в парламента Хитлер се представяше като напълно приличен човек по природа, който не би могъл да наруши мира, ако неговите справедливи претенции бъдат удовлетворени,
...
Разочарованието и напрежението през тези години физически сломиха Норман Абът, така че от 1935г. аз станах главен кореспондент във Виена.
...
В края на 1937г. аз съобщих от Виена в Таймс, че по думите на Хитлер и Гьоринг войната ще започне през есента на 1939г.
...Аз бях във Виена и по време на нахлуването на Хитлер в Австрия, а после
...
Бях преведен в Будапеща, където през септември 1938г. ме настигна грандиозната капитулация в Мюнхен. Тогава ми стана ясно, че добросъвестният кореспондент е безсилен да се противопостави на "политиката на умиротворението" и че неговата задача вече загуби всякакъв смисъл. Тогава аз ... обявих моята оставка"
цитирай
6. lado - Az fakti moga da dam
02.09.2014 15:12
Tvoeto e голословни твърдения. Дай твоите факти. Иначе демокрация няма. За свинете е противопоказно. Кочината я напуснах. Живея и работя в Англия. Бедна ти е фантазията. А примерно у Виена е още по-добре.
Духът ми е свободен. Няма да разбереш, свиня от кладенчова вода не разбира...
Русия трябва да изчезне от картата - защото е империята на злото. Така ще ми хареса. На мен и на прогресивната общественост. За хората ще е добре. За свинете - не. Няма кой да им сипва помия. Грух?(знам малко свински)
цитирай
7. lado - Чакай да ти копирам глупостите, че току-виж си изрил със зурлата си
02.09.2014 15:13
анонимен написа:
Русия предложи на Чехословакия помощ военна против Хитлер- чехословакия под натиска и след обещанията на западните задници не я прие. Русия предложи на полша Военна помощ срещу хитлер - полша не я прие. Русия предложи на България военна помощ срещу нациска Германия България не я прие.
Какво трябва да направи русия за да се хареса евентуално на такива западни гъзове като теб?
Запада винаги е бил и е срещу България. Чети моето момче чети.
И ако ми посочиш един факт на западна помощ за България аз лично ще почерпя!
Ама с факти! Запада е и винаги ще е наш /БЪЛГАРСКИ/ враг , а заблудените като теб - има демокрация никой не те кара насила да живееш с нас. Иди при тях твоя воля!

цитирай
8. lado - С тези се гордея :
02.09.2014 15:17
" Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския…" Захарий Стояновъ

А от свините не ме е срам. Те не са първо: човеци, второ-патриоти,трето-българи..
цитирай
9. bgman13 - Освен това не ми е ясно, защо Русия е ...
02.09.2014 15:19
Освен това не ми е ясно, защо Русия е лоша за запада? Когато комунизмът падна, под диктовката на запада, Русия даде ресурсите си на тепсия на запада. Чрез олигарсите и руската държава се подаряваше всичко - от уран в количества от порядъка на стотици тонове, до заводи. По някое време дойде Путин, който уж оряза малко олигарсите, а Ходорковски уж го вкара в затвора и после го пусна по живо по здраво. Само че олигарсите пак са си клечки и в Русия западните корпорации, пак си хазястват. И особено в Украйна, която доведеоха до революция. Но ако има нещо което най-не ми е ясно, то е защо Русия продължава да продава ресурсите си на запада срещу долари? А и срещу Евра? Не е ли по-добре, тя да продава ресурсите си на запада срещу рубли? И тогава покритието на руската рубла щеше да бъде по-голямо, а на долара по-малко. И тогава, Русия щеше да има повече пари с които да плаща на пропагандата в България, и тая пропаганда щеше да хвали Русия и да плюва САЩ и ЕС.
цитирай
10. lado - Управлява КаПутин
02.09.2014 15:33
КГБ пропаднал агент, носач на куфарчета и папки, докато се дождрапа до император. Що да е умен? Римската империя в съвременен вариант. Колко умни императора можеш да изброиш? И колко изрода на трона ?
Умни - Август, Клавдий....
Изроди - Нерон, Калигула, Тиберий, Проб, Каракала..
цитирай
11. 1997 - Лайномет
02.09.2014 19:36
lado написа:
Кочината я напуснах. Живея и работя в Англия.

Ясно ми е, че презираш род и родина, хвърляш по нас лайна от страст към еничарските предателства. Но от къде ги събираш, само твои ли са или ти дават от чуждите за да ни клепеш?
цитирай
12. lado - Споко
02.09.2014 20:19
Само ваши собствени са си.
Род и Родина не презирам, само свинете в кочината.
цитирай
13. turb04 - Брат, що се занимаваш с тия олиго...
02.09.2014 23:29
Брат, що се занимаваш с тия олигофрени? Виж, че са с двустранна лоботомия още при раждането...
цитирай
14. lado - Не знам и аз защо...
03.09.2014 00:05
turb04 написа:
Брат, що се занимаваш с тия олигофрени? Виж, че са с двустранна лоботомия още при раждането...

Вероятно си въобразявам, че може да им падне стотинката. Да се поогледат, да разтърсят из нета, стига да не са родени (нас червеното знаме роди ни) идиоти, закърмени с ленинизъм, хранени с комунистически илюзии...
цитирай
15. turb04 - Това са безмозъчни продукти на една ...
03.09.2014 09:57
Това са безмозъчни продукти на една нечовешка пропаганда, тъй че няма никакъв шанс "да им падне стотинката".
Не си късай нервите с подобни едноклетъчни.
цитирай
16. анонимен - Че ние го знаем бе, какво се правиш на ...
03.09.2014 10:40
Че ние го знаем бе, какво се правиш на луд. Сега и руснаците ли намразихте. Голяма простотия.
цитирай
17. lado - Дъртите комуняги го знаете, набит ви е със сърп и чук, нема друг начин за бетонни тикви
03.09.2014 11:20
За младите ми е съветът. Ти къде се слагаш у сека манджа, бре, изкуфеляк мухлясал
цитирай
18. lado - Напротив,
03.09.2014 11:21
turb04 написа:
Това са безмозъчни продукти на една нечовешка пропаганда, тъй че няма никакъв шанс "да им падне стотинката".
Не си късай нервите с подобни едноклетъчни.

Забавлявам се ;)
цитирай
19. анонимен - A бре Отворко ...
06.09.2014 20:26
Ти кога бачкаш У Англия ,че и 65 555 поста нацвъКъл...
и се “забавлявал “
ха ха ха ....
лъжеш ,като дърт циганин.,бат гойко ..........
Добре ,4е има такива ,кЪт Турбомозъка, да
ти се хващат ......
цитирай
20. oranjevia - Я си живей в Англията. Учи ингили...
06.09.2014 20:31
Я си живей в Англията.Учи ингилизки.Ти си направил избора си.Не се занимавай с кочинката-тя беше по-прилична държава преди разпътно-крадливите времена на демокрацията. И по-добре да уча руски,отколкото турски или арабски.Нещо не ми допадат последните два езика.
цитирай
21. alexs - Абе само да ни се налага да учим ту...
08.09.2014 21:53
Абе само да ни се налага да учим турски ! Руския е по-малкото зло то сега като учим ингилизкия сме цъфнали и завързали превърнали сме се в суровинен придатък и източник на евтина работна ръка и евтино сиво вещество за запада! Пък и западняците гледат на нас като втора категория хора
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lado
Категория: Изкуство
Прочетен: 2652151
Постинги: 65535
Коментари: 5893
Гласове: 20657
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930